Så sjukt kul igår

Hejhej söta bloggläsare:)

Natten igår var så sjukt rolig. Alltså det började galet bra hemma hos en vänn. Sedan drog vi ut och festade sen åkte vi till en annan gammal kompis för efterfest. Så jävla kul!

Fast jag mår så jävla piss idag, och igår kunde jag knappt gå hem? hoppas ingen såg mig..

Nu ska jag krypa ner i soffan framför tv:n ! ♥

Juste min kamera försvann också igår, så det blir inga bilder..
någon jävel som snott den.


bakiis

hejsan biches!
 
 nu är man bakis efter en sjuk kväll hade skit kul men jag uppdaterar senare mår inte så bra nu men that's life♥






Nu blir de fest

Hejhej mina många bloggläsare ♥

Min dag har verkligen varit så jävla rolig. Men så är det ju när alla vill vara med en? Jag vet lixom om att alla inte har de lika bra som jag och är så fin som jag men så är livet =/

Nog om de, nu drar jag ut på en galen fest.
NU SKA DET SUPAS!!





Kissie är patetisk

Omgomgomg patetiska jobbiga folk som verkligen inte har andra saker att göra än skriva elaka kommentarer  som t.ex "ohh du e sån wannabe kissie" och "ofta du hade många besökare, när du bara har gjort ett inlägg på en dag". Varför finns såna jobbiga människor som sitter och lägger ner tid på att kommentera andras bloggar.
Alla kan inte vara lika upptagen som jag, så är det väll

Fick ett mail idag, kul faktist för jag är inte ens wannabe kissie. Säg en sak som gör att jag är wannabe lilla kissie katten... nej precis där finns inget att säga. De finns fler än hon som har läppförstorning och silikon bröst.. ni som tror att kissie är en fantastisk person är sjuka. Kissie är en bitch och ignorerar era kommentarer och leker för mkt kolla på den jävla ANKMUNNEN tycker ni det är fint ? Absolut inte, så jävla ful på alla..

tack för mig



Kissie katten med sina läppar och silikon bröst


Ny blogg

Hejhej cutiepies ♥

Har skaffat en ny blogg nu, för den gammla lades ner för jag hade för många besökare. Menmen så är det ju när man är famous lixom. Men puss!


RSS 2.0